Våra pass

Kom och dansa med oss! Passen hålls i fräscha danssalar i Fryshuset (danssal 2 och danssal 3 närmare bestämt) med bra ljus och ljud. Zumba® är en rolig, energisk träningsform där man dansar sig i form. Och samtidigt som du svettas lär du dig grundstegen till ett flertal latinamerikanska danser.

Nybörjare och vana dansare dansar sida vid sida och tar ut rörelserna efter sina förutsättningar. Det behövs inga förkunskaper i dans för att ha roligt och få bra träning av ett Zumba®pass! Det viktiga är att du svettas och framförallt att du har roligt. Ju mer du tar ut rörelserna, desto jobbigare blir det och desto mer träning får du.

Ta med dig en vattenflaska, bekväma träningskläder och träningsskor för inomhusgolv. Omklädningsrum och duschar finns om du vill byta om hos oss.

Måndag

Zumba® Fitness
20:00-21:00
Fryshuset
Allyson Allende

Onsdag

Zumba® Fitness
19:00-20:00
Fryshuset
Allyson Allende

Måndag

Zumba® Fitness
20:00-21:00
Fryshuset
Allyson Allende

Onsdag

Zumba® Fitness
19:00-20:00
Fryshuset
Allyson Allende

Zumba® Fitness

Vårt grundpass. De latinska rytmerna står i fokus och du lär dig grundstegen till ett flertal latinamerikanska danser samtidigt som du svettas och kommer i form. Vi dansar till salsa, merengue, reggaeton, cumbia, dancehall, samba, flamenco och orientaliska rytmer. Roligt, energiskt och till het musik!

Zumba® Kids & Kids Jr.

För barn! Här lär man sig härliga danssteg och koreografier och har otroligt roligt under tiden. Passar för alla mellan 4 och 11 år. Du som förälder gärna vara med i salen under passet. Zumba® Kids 7-11 år och Zumba® Kids Jr. 4-6 år.

Zumba® Master Class

Något mer än ditt vanliga pass! Anordnas några gånger varje termin och varje Master Class är speciell. Ofta är vi flera instruktörer, vi kanske bjuder in gästinstruktörer från andra städer eller länder, vi kanske kör i en annan typ av lokal, har ett speciellt tema, dansar till ny musik eller firar något särskilt. Det blir fest, dans och bra energi i 90 minuter.

Zumba® Toning

Ett Zumbapass där vi använder oss av Toning Sticks för att öka muskelträningen under passet. Toning Sticks är en sorts lätta hantlar som liknar latinamerikanska maracas i formen. Du kan prova och köpa Toning Sticks i anslutning till passet!

Zumba® Gold

Ett pass som är anpassat för dig som kanske har lite svårare att röra på dig eller vill ta det lite lugnare. Stegen är något enklare och vi väljer musik med ett lite lugnare tempo. Fortfarande en utmaning och bra träning så klart!