Det är jag som är Allyson

Ända sen jag var liten har jag dansat. Inte långt efter jag tog mina första steg tog jag mina första danssteg. Jag har rötterna i Chile och musiken jag allra helst dansade till då var min morfars favoritmusik, tango och cumbia. Genom åren har jag fortsatt dansa. Det har blivit bland annat salsa, samba och jazzdans. Och magdans!

Mest dansade jag, men jag var även instruktör och ledde och lärde andra. Efter att provat Zumba® så var förälskelsen ett faktum. Det var en träningsform som karaktäriserades av så mycket energi, glädje och dans. Och jag kunde förena alla mina danskunskaper i en form. 2009 utbildade jag mig till instruktör och startade ZumbaGo!, och jag har aldrig ångrat mig.

Sedan 2011 jobbar jag heltid som Zumba®instruktör och jag hoppas att fler ska få uppleva samma kärlek till dansen som jag fått uppleva. Och att dansen kan vara en källa till glädje, energi och inte minst en fantastisk träningsform.

När man har kul, glömmer man bort att det är jobbigt!

Zumba Jammer
Allyson Allende

Licensierad instruktör

Jag är licensierad instruktör i Zumba® Fitness, Zumba® Toning, Zumbatomic® för barn och Zumba® Gold för seniorer. Och jag ingår även i ZIN™, Zumba® Instructor Network.

Utsedd till Zumba® Jammer

Jag är en av fyra Zumba® Jammers i Sverige. Det betyder att jag inte bara leder egna Zumba®pass utan att jag också har det roliga jobbet att undervisa andra Zumba®instruktörer och sätta ihop nya koreografier som andra kan inspireras av och använda i sina pass.

Så säger andra

Mina Zumba®pass och ZumbaGo! har uppmärksammats i media ett flertal gånger. Jag fick toppbetyg av både Aftonbladet och Stadium Magazine! Tack, kul att ni gillar det!